Vice-Chancellor for Education

اطلاعیه نحوه دسترسی به سامانه ها و شروع آموزش برای دانشجویان جدیدالورود و مهمان

| تاریخ ارسال: 1400/7/17 |
اطلاعیه نحوه دسترسی به سامانه ها و شروع آموزش برای دانشجویان جدیدالورود و مهمان

ضمن عرض خیر مقدم خدمت دانشجویان جدیدالورود ، به اطلاع میرساند، بعد از اتمام فرآیند بررسی مدارک و تکمیل ثبت نام الکترونیکی تمامی دانشجویان ، سامانه های آموزشی دانشگاه به ترتیب از طریق سامانه هم آوا و سامانه نوید و از طریق منوهای صفحه اول سایت دانشگاه در دسترس شما عزیزان خواهد بود.انتقال اطلاعات به سامانه ها با تحویل تدریجی رکوردهای ثبت نامی از آموزش ، طی روزهای آتی صورت خواهد گرفت. هنوز رکوردها در سامانه ها فعال نشده است . خواهشمند است صبور باشید .

الف ) سامانه جامع آموزش دانشگاه (هم آوا کلیک کنید ) : این سامانه جهت بررسی وضعیت انتخاب واحد ، پرداخت شهریه و مشاهده نمرات نهایی و سوابق تحصیلی  می باشد. انتخاب واحدنیمسال اول توسط دانشکده انجام می شود و لیست دروس اخذ شده در این سامانه قابل رویت است .
نحوه ورود به پنل کاربری سامانه هم آوا :

کد کاربری رمز آموزش نحوه استفاده از سامانه هم آوا شماره تماس در صورت بروز مشکل
شماره دانشجویی شماره ملی دانلود راهنمای استفاده از سامانه هم آوا ITواحد  معاونت آموزشی : ۳۳۰۱۸۶۵۲-۳۳۰۱۸۶۵۱- ۰۲۴

برای ارتباط با مدیرآموزش دانشکده و کارشناسان از طریق شماره تلفنهای ذیل اقدام نمایید:

دانشکده کارشناس شماره تماس
پزشکی خانمها
نگار نسل سراجی
فرزانه علی اکبری
آذین نظریان

دندانپزشکی خانم فرزانه هویت ۳۳۱۴۸۲۷۶
داروسازی خانم الهام الله یاری ۳۳۴۴۸۸۷۵
پیراپزشکی :رشته های علوم آزمایشگاهی - رادیولوژی - کاردرمانی - خون شناسی - خانم نیکو منش
خانم بیات
خانم خردجو
بهداشت :  خانم میترا جمالی ۳۳۷۸۱۳۰۰
پرستاری زنجان خانم آذر آوازه ۳۳۱۴۸۳۱۴
پرستاری ابهر خانم لیلی یوسفی ۳۵۲۲۶۹۰۰
خانم نسرین صادقی - امور مالی - شهریه پردیس ۳۳۷۴۳۲۸۳

شماره تلفن  کارشناسان اداره ثبت نام و پذیرش معاونت آموزشی  به تفکیک رشته  جهت پی گیری تکمیل نواقص ثبت نام :
زهرا عباسی(پزشکی و دندانپزشکی) ۳۳۰۱۸۶۳۹
لیلا عبداللهی(پرستاری زنجان،پرستاری ابهر،فوریتهای پزشکی،اتاق عمل،هوشبری،علوم تغذیه) ۳۳۰۱۸۶۶۷
زلیخا شکری(داروسازی،رادیو لوژی،نظام وظیفه) ۳۳۰۱۸۶۱۶
سمیه رزاقی(بهداشت حرفه ای،محیط عمومی،کاردرمانی،مامایی پیوسته ونا پیوسته،علوم آزمایشگاهی) ۳۳۰۱۸۶۶۹

ب) سامانه آموزش مجازی  (نوید کلیک کنید) : بعد از اتمام انتخاب واحد کلیه اطلاعات جهت استفاده از محتوای درسی و شرکت در کلاسهای ترم بصورت مجازی توسط دانشگاه به سامانه نوید انتقال می یابد.
نحوه ورود به پنل کاربری سامانه نوید :

کد کاربری رمز آموزش نحوه استفاده از سامانه نوید شماره تماس در صورت بروز مشکل
email.com شماره دانشجویی
مثال :

این یک فرمت پیش فرض است . بعد از ورود به سامانه امکان تغییر ایمیل ورمز در پروفایل شما وجود دارد .

sp۱۲۳۴۵۶
 (دقت کنید هردو حرف s و p  حروف کوچک هستند )

دانلود راهنمای استفاده از سامانه نوید
واحد آموزش مجازی : ۳۳۰۱۸۶۵۲